Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 27/05/2025 09:19:00

Frimen
Member

Зробили чистку — і я ніби оновився

Привіт! Я завжди чистив зуби регулярно, але ніколи не замислювався про професійну гігієну. Думав, що щітка та паста справляються, та й каменю не видно — значить, усе нормально. Але нещодавно почали кровити ясна і з’явився неприємний запах. Зрозумів, що сам не впораюсь.

Пішов у клініку «ДантистЪ» просто для консультації, а в результаті зробив повну професійну чистку зубів. Це було щось! Лікар не просто почистив — спершу провів огляд, розповів, що і як накопичується, як впливає на ясна, які ділянки я не дочищаю.

Процедура була безболісна, з ультразвуком та Air Flow. Після чистки відчуття — ніби зняли кілька років з зубів. Вони стали світлішими, дихання — свіжим, а ясна більше не кровоточать. Лікар дав детальні рекомендації, як краще доглядати вдома, і порадив звертатися на гігієну раз на пів року.

Тепер я це роблю регулярно. Навіть якщо немає болю — профілактика важлива. Якщо ви ще жодного разу не робили чистку у стоматолога — дуже раджу. І найкраща стоматологія в Дніпрі (https://dantistclinic.com.ua/ua/), де це зроблять дбайливо і професійно — це «ДантистЪ».

Неактивен

#2 27/05/2025 17:59:14

Belichik
Member

Re: Зробили чистку — і я ніби оновився

Была в Вивадент на лечении кариеса и чистке зубов. Все прошло быстро и без боли, врач очень внимательный и доброжелательный. Результатом довольна, зубы теперь чистые и без чувствительности. Атмосфера в клинике приятная, персонал вежливый. Буду обращаться еще при необходимости.

Отредактированно Belichik (27/05/2025 18:01:48)

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений