Вы не зашли.
Доброго дня, колеги. Веду невеликий сімейний бізнес у сфері виробництва, і зараз розглядаю можливість встановлення сонячної електростанції. Цікавить, наскільки це доцільно в умовах нашого клімату та податкових реалій. Можливо, хтось уже інтегрував подібне рішення у своєму бізнесі й може поділитися нюансами?
Неактивен
Як людина, що вже кілька років активно вивчає альтернативну енергетику, я можу з повною впевненістю сказати, що електростанція на 5 квт від SolarMax, стала для мене найкращим рішенням серед усіх варіантів. У них все чітко продумано від консультації до монтажу. Коли я звернувся до компанії, мені одразу прорахували оптимальну комплектацію, врахували мій дах, орієнтацію будинку і навіть мої майбутні плани на електрокотел. Все обладнання було нове, сертифіковане і з гарантією, а монтажники приїхали точно в домовлений день, усе змонтували за два дні, ніякого сміття не залишили. Після підключення я отримав інструкцію по експлуатації, техпідтримка завжди на зв’язку, якщо щось треба підказати. Найприємніше побачити, як лічильник крутиться у зворотній бік. Тепер моя родина має стабільне джерело електроенергії, і навіть під час відключень у нас усе працює.
Неактивен