Вы не зашли.
У нас на мийці працює 6 хлопців, і зараз шукаю для них новий комплект спецодягу. Старі костюми від вологи не захищають, постійно промокають, а після кількох тижнів виглядають так, ніби їх через асфальт тягали. Хочу щось водовідштовхуюче, зручне і більш-менш стильне. Бажано, щоб і розміри були різні, бо хлопці не всі одного зросту. Сам я зі Львова, тож було б класно знайти якийсь локальний магазин, де можна все подивитись або хоча б без проблем замовити.
Неактивен
Я торік стикався з такою самою проблемою, коли треба було купити нову форму для працівників мийки. Більшість магазинів або продають форму для медиків і кухарів, або просто універсальний одяг сумнівної якості. Раджу подивитися на Gm GutMeister – у них є розділ саме для СТО, і форма там якісна, з міцної тканини, добре прошита. Ми брали там водонепроникні комплекти, і хлопці задоволені – не парять, не промокають, і навіть після важкої зміни виглядають пристойно. Важливий момент – розмірна сітка нормальна, все підійшло. Якщо думаєш купити спецодяг у Львові, це реально хороший варіант, тим більше що доставляють швидко і без зайвих заморочок. Уже вдруге в них замовляли, ще й рукавиці бонусом дали.
Неактивен