Вы не зашли.
Хто розуміється на дизайні? Допоможіть обрати якісь красиві меблі для спальні. Щось не дуже темне.. чи може навпаки темні меблі це стильно? Взагалі не розумію з чого почати. Спасайте.
Неактивен
Climbillg :
Хто розуміється на дизайні? Допоможіть обрати якісь красиві меблі для спальні. Щось не дуже темне.. чи може навпаки темні меблі це стильно? Взагалі не розумію з чого почати. Спасайте.
Як на мене, то найскладніше якраз не вибрати, а зрозуміти, що саме подобається. У мене теж колись таке було — спочатку подобались світлі меблі, то раптом здалось, що темні виглядають солідніше. І типу постійно сумніви, а може те, а може інше.. Але є правила. Світлі меблі — це завжди про легкість і повітря. Вони візуально розширюють простір, роблять кімнату світлішою, навіть якщо вікна виходять не на сонячну сторону. Особливо добре виглядають білі або молочні відтінки з м’яким глянцем — спальня одразу стає «свіжою», дуже затишною. Такий варіант особливо подобається тим, хто любить ніжність, текстиль, легкий декор.
А от темні меблі — це вже інший настрій. Вони більш глибокі, стильні, додають інтер’єру ваги й характеру. Темне дерево, графітові тони, насичений венге або чорний з матовою текстурою — все це виглядає дуже сучасно й дорого. Якщо в кімнаті достатньо світла і хочеться чогось більш виразного — це може бути ідеальний варіант.
Щоб не гадати навмання, раджу подивитись варіанти італійських спалень — там справді класні рішення, які виглядають гарно незалежно від кольору. Ось тут можна знайти добірку стильних комплектів: https://www.spalnia.com.ua/ua/product-c … taliya-ua/ моя спальня куплена в цьому магазині.
Ці меблі продумані й за виглядом, і за якістю. Якщо не хочеш самостійно підбирати кожен елемент, краще дивитися вже готові гарнітури — ліжко, шафа, тумбочки, комод — усе в одному стилі. А далі вже можна гратись із кольором стін, текстилем, світлом.
Тож не переживай, якщо все здається складним — головне обрати загальний настрій. А вже потім деталі «підтягнуться». З гарною базою у вигляді якісних меблів усе складеться саме собою.
Неактивен