Вы не зашли.
Нещодавно мав ситуацію, коли терміново потрібно було замовити квіти — моя сестра святкувала день народження, а я сам перебуваю за кордоном. Хотілося зробити їй приємний сюрприз і показати, що я пам’ятаю про свято, попри відстань. Почав шукати сервіси доставки квітів у Львові https://proflowers.ua/ua/dostavka-kvitiv-lviv переглянув безліч варіантів, але найбільше довіри викликав ProFlowers. Звернув увагу на гарний вибір букетів, зручну навігацію сайту та наявність актуальних фото композицій — усе виглядало дуже якісно й професійно.
Залишив замовлення на один із святкових букетів, додав до нього коробку цукерок і листівку з підписом. Дуже сподобалось, що можна було одразу обрати час доставки. Оператор зв’язався зі мною буквально через кілька хвилин після оформлення, уточнив усі деталі, запропонував альтернативні квіти, бо деяких у наявності не було, але при цьому запропонував навіть цікавіший варіант. Результат перевершив очікування — букет вийшов ще кращим, ніж на фото, а головне — доставили його точно вчасно, як я і просив. Сестра була у захваті, надіслала мені фото і не могла повірити, що це все організовано на відстані.
Можу сміливо рекомендувати цей сервіс усім, хто шукає надійну доставку квітів у Львові. Вони піклуються про клієнтів і підходять до замовлень з душею. У наш час дуже важливо знайти сервіс, якому можна довіряти навіть з-за кордону, і я радий, що натрапив саме на них.
Неактивен