Вы не зашли.
Привіт! Може хтось підкаже, як вирішити проблему слабкого тиску води в квартирі? Особливо вранці — відкриваю кран, а з нього тоненький струмочок. Вже й бойлер не може нормально нагріти воду. Чув, що потрібен якийсь насос підвищення тиску води, але не знаю, який саме брати — щоб був тихий, не займав багато місця, і щоб не глючив. Що краще — окремий побутовий насос тиску чи ціла система підвищення тиску?
Неактивен
Korwor :
Привіт! Може хтось підкаже, як вирішити проблему слабкого тиску води в квартирі? Особливо вранці — відкриваю кран, а з нього тоненький струмочок. Вже й бойлер не може нормально нагріти воду. Чув, що потрібен якийсь насос підвищення тиску води, але не знаю, який саме брати — щоб був тихий, не займав багато місця, і щоб не глючив. Що краще — окремий побутовий насос тиску чи ціла система підвищення тиску?
Я проходив це ще минулої зими, коли тиск води ледве дозволяв вимити посуд. Спочатку теж не знав, що саме брати, але після консультації в магазин сантехніки Аквавін стало все зрозуміло. Там реально розклали по поличках: якщо квартира — то достатньо компактного побутового насоса тиску, наприклад, моделі Optima або Sprut, які включаються автоматично при падінні тиску. Якщо ж у тебе приватний будинок або декілька поверхів — тоді вже дивись у бік повноцінний насос підвищення тиску води з гідробаком. Я собі взяв Optima ECO 15-9 AUTO — працює тихо, стабільно, монтується без проблем, і з бойлером не конфліктує. За якістю й ціною там усе збалансовано, та ще й поради від людей, які реально в темі.
Неактивен