Вы не зашли.
Всім привіт! Довго думала, чи варто писати, але, здається, мій досвід може бути корисним тим, хто шукає хороші гелі для нігтів, особливо якщо ви живете у Львові або замовляєте по Україні. Я звичайна дівчина, яка робить манікюр собі вдома. Не професіонал, але дуже люблю доглянуті руки, і часто сама експериментую з формами та кольорами.
У мене не завжди виходило знайти ідеальний матеріал для самостійного використання. Те густе, те пече, те не тримається... Одного дня подруга скинула посилання на сайт BeBeauty, і я просто зависла там на годину. Реально все чітко розподілено: хочеш прозорий — будь ласка, хочеш з блиском — ось, хочеш кольоровий — є десятки варіантів.
Я вирішила замовити спочатку недорогий трифазний гель, щоб подивитися, як він буде себе поводити. І ви знаєте, я була здивована — він рівномірно лягає, не пузириться, і найголовніше — не тріскається через два дні. Потім уже пішли замовлення на будівельні, камуфляжні, навіть спробувала полігель. Все приїхало швидко, в хорошій упаковці, нічого не витекло.
До речі, що мені сподобалось — можна замовити невеличкий об'єм, якщо боїшся, що не підійде. Це зручно, коли пробуєш новий бренд. Мені зайшов Global Fashion, згодом перейшла на Siller — він більш еластичний.
Власне, тепер майже весь мій нейл-куточок складається з баночок від BeBeauty. Вони справді розуміють, що таке гелі для нігтів, і не намагаються всунути щось «прохідне». Я тепер раджу їх усім знайомим, хто також хоче мати гарний манікюр вдома.
Неактивен