Вы не зашли.
Який басейн краще обрати на літо для сім’ї з дітьми? Розглядаю різні варіанти — надувний, каркасний чи навіть стаціонарний, але зовсім заплутався. Хочеться, щоби було зручно обслуговувати, щоби діти могли бавитися безпечно, а дорослі — також відпочити. І ціна має значення, але не хочу брати найдешевше, бо переживаю за якість. Що краще витримує спеку, сонце, постійне користування? Які варіанти краще по міцності? Може, хтось уже мав досвід і порадить щось перевірене?
Неактивен
З власного досвіду можу сказати, що якщо у вас є хоча б невеличкий двір — каркасний басейн буде найкращим рішенням. Ми брали середній за розміром, збирається доволі просто, не потребує якихось надзусиль. Найбільше сподобалося, що не треба щодня зливати воду, як у надувному. Просто поставили фільтр, і вода тримається чистою тижнями. Діти плескаються, і не переживаю, що можуть його випадково проколоти. З часом зрозумів, що такий варіант набагато вигідніший у довгостроковій перспективі.
Неактивен
Каркасний басейн — це справжній порятунок у спеку. В мене він стоїть уже друге літо, і я жодного разу не пожалкував. Зібрав сам, зайняло десь годину, максимум півтори. Пластик міцний, конструкція стабільна, навіть під час сильного вітру нічого не похитнулось. Доглядати не так складно, як думав — головне, мати фільтраційну систему. За рахунок глибини в ньому комфортно і дітям, і дорослим. Зручніше за надувний, бо той щоразу треба зливати, мити, сушити — багато мороки. А тут поставив і користуєшся хоч усе літо.
Неактивен
Можу чесно сказати, що після довгих роздумів ми обрали басейн Intex, який знайшли в https://aquapolis.ua/ua/pools/proizvoditel/intex.html і це було одне з найкращих рішень для літнього відпочинку. Брали середній розмір, щоби вистачило місця і дітям, і нам. Збирав його сам без жодних труднощів, в комплекті йшла детальна інструкція.
Особливо приємно здивувала якість матеріалів — борти щільні, металева рама стійка. За сезон він витримав і бурю, і шалену спеку. Не потребує щоденного зливання води, а з фільтрацією вода лишається чистою. Тепер це улюблене місце для всієї родини, і якщо думаєте, чи варто — моя відповідь: однозначно так.
Неактивен