Вы не зашли.
Вітаю всіх! Потрібна ваша порада. Я шукаю зручний діркопробивач для офісної роботи, а також для рукоділля — дуже люблю робити листівки та запрошення. Мені потрібен такий, щоб легко пробивав папір для документації, а також дозволяв створювати цікаві декоративні елементи. Чи є у вас досвід покупок у Час-Пік? Як ви оцінюєте їхні діркопробивачі?
Неактивен
tigrova.verunya :
Вітаю всіх! Потрібна ваша порада. Я шукаю зручний діркопробивач для офісної роботи, а також для рукоділля — дуже люблю робити листівки та запрошення. Мені потрібен такий, щоб легко пробивав папір для документації, а також дозволяв створювати цікаві декоративні елементи. Чи є у вас досвід покупок у Час-Пік? Як ви оцінюєте їхні діркопробивачі?
Я користуюсь діркопробивачем від Час-Пік https://www.chaspik.ua/drkoprobivach-c169/ вже не перший рік, і можу сказати, що вони дійсно мають велику кількість варіантів. Я обрала модель з двома отворами для офісу — пробиває папір чудово, без зайвих зусиль, і навіть великі стопки листів проходять легко. А ще купила фігурний діркопробивач для рукоділля — він ідеальний для декорування листівок і запрошень. Усе працює дуже надійно, і завдяки їхньому сайту зручно вибирати потрібний товар. Дуже задоволена покупками і якістю!
Неактивен