Вы не зашли.
Привіт усім! Не можу не поділитися своїми враженнями про бренд LuForu, яким я захопилась нещодавно. Бачила їхні топи на сайті і дуже зацікавилась. Вони такі стильні і сучасні, але мене трішки лякає питання якості матеріалів. Я замислююсь, чи буде комфортно носити їх на кожен день, або це більше для особливих випадків? Як думаєте, чи підходять ці топи для роботи чи повсякденних образів? І ще, чи є у когось досвід покупки їхніх речей? Буду вдячна за відгуки!
Неактивен
Я купувала топи від https://luforu.com/katalog/verh/topy/ нещодавно і можу поділитися своїм досвідом. Мені спочатку теж цікаво було, як вони на ділі, тому що на фото завжди все виглядає так привабливо, але це не завжди відповідає реальності. Але ось що хочу сказати — коли я їх приміряла, одразу зрозуміла, що це не просто красиві вироби, а ще й дуже комфортні. Я обрала кілька моделей — один із них був класичний чорний топ, а інший — більш експериментальний з асиметричними вирізами і трохи більшими декоративними елементами. Тканина в обох топах приємна на дотик — м'яка, з хорошим відсотком натуральних матеріалів. Це була бавовна з невеликим додаванням еластану, що дає еластичність, але не створює відчуття дискомфорту. Топи не стискають шкіру і дозволяють тілу "дихати", що важливо для мене, коли я на роботі або на зустрічах. Вони підходять як для повсякденного носіння, так і для більш офіційних заходів, якщо поєднувати з класичними брюками або спідницею. Я також зауважила, що ці топи добре поєднуються з іншими частинами гардеробу, що для мене є великим плюсом. Моделі можна легко комбінувати як з джинсами для більш неформального вигляду, так і з елегантними спідницями для створення більш строгого образу. Одним словом, це універсальні речі, що можна носити на роботі, в кафе, на прогулянках, а також на вечірніх виходах. Я дуже задоволена своєю покупкою.
Неактивен
Цікава тема! Я теж чула про LuForu, але ще не пробувала їхні топи. Все, що читала про бренд, в основному позитивне. Багато хто відзначає їхній оригінальний підхід до дизайну та стиль. Думаю, варто спробувати, тим більше, якщо вони поєднують комфорт і красу. Я насправді зацікавилась, оскільки завжди шукаю щось нове й цікаве в одязі, і якщо цей бренд дійсно робить акцент на якість, це для мене велике "так". Я теж подумаю про покупку і, можливо, замовлю пару моделей.
Неактивен