Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 17/04/2025 20:55:57

Сільгосптехніка

Знову до вас за порадою! Нещодавно вирішив придбати сільгосптехніку, але чим більше вивчаю питання, тим більше виникає запитань. Якщо брати техніку б/в, то що важливо знати про її стан? І чи варто ризикувати і брати стару, або краще одразу купити нову і не мучитись з ремонтом і пошуком запчастин? Чи є на ринку такі варіанти, коли і ціна нормальна, і якість на рівні? Буду дуже вдячний за поради, дякую!

Неактивен

#2 17/04/2025 21:11:17

yaroslav79
Member

Re: Сільгосптехніка

Друзі, хто зараз стоїть перед вибором, де брати сівалку чи борону — зекономлю вам купу часу. Я перебрав купу сайтів і магазинів, поки не натрапив на "Агро Кар". Це просто знахідка. Тут сільгосптехніка та запчастини до сільгосптехніки в Україні agrokar.com.ua асортимент — очі розбігаються: дискові борони, глибокорозпушувачі, обприскувачі, жниварки, трактори, усе в наявності й адекватних цін. Але найбільше мені сподобалась їхня підтримка — коли телефонуєш, не відчуваєш себе дурником, як у багатьох інших компаніях. Навпаки — все розкажуть, пояснять, допоможуть підібрати техніку під конкретну культуру й обсяги. Купував у них зернову сівалку — вже другий сезон без нарікань. Задоволений на всі сто. Раджу!

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений