Вы не зашли.
Живемо в Одесі, і зараз шукаємо школу для доньки. Головне, щоб була безпека, хороший рівень освіти та комфортне середовище. Дивилися кілька варіантів: в одних школах гарні програми, але дуже високі ціни, в інших – цікаві підходи до навчання, але мало інформації про реальні результати учнів. Десь обіцяють індивідуальний підхід, але групи все одно великі. Плюс не хочеться, щоб школа була занадто «стресовою» – все-таки це початкова освіта, і важливо, щоб дитина відчувала себе комфортно. Чула багато суперечливих відгуків про різні школи – від чудових до жахливих. Як зрозуміти, яка приватна початкова школа в Одесі дійсно хороша? Що варто перевіряти під час вибору?
Неактивен
Ми теж шукали школу в Одесі минулого року, і це реально непросте завдання. Найголовніше – не вестися на гарну картинку та презентації. На екскурсіях усе завжди виглядає ідеально, тому варто звертати увагу на деталі: чи відкриті вчителі до спілкування, чи видно дитячі роботи в класах, як організовані перерви. Ми зрештою зупинилися на «Азбуці», і не шкодуємо. У них сильний викладацький склад, діти не просто зубрять, а реально вчаться думати й аналізувати. Також великий плюс – класи до 15 дітей, є додаткові гуртки, англійська з першого класу. Донька легко адаптувалася, бо тут дружня атмосфера, немає жорсткого тиску, але при цьому дисципліна є. Тому якщо потрібна приватна початкова школа в Одессі https://azbuka-child.od.ua/pochatkova-s … 1-4-klasi/ обов’язково подивіться на реальні умови навчання та поспілкуйтеся з батьками учнів.
Неактивен
У Києві б щось знайти. Мені дуже не хочеться віддавати дитину в державну школу. Я не проти такого навчання, і якщо немає можливості платити за приватний садочок чи школу, то звісно, так. Але якщо можливість є, я б усе ж шукав альтернативу.
Неактивен
Мені здається, круто, що зараз все більше людей дивляться в бік альтернативних варіантів. Це ж не тільки про «навчити чомусь», а в цілому про виховання дитини, про інший підхід до формування цінностей і бачення світу. Мені дуже подобаються вчителі й навчальна програма київської приватної школи «Школа нашої мрії». Наскільки я зрозумів, це і як ясла, і як садок, і як школа. А ціна садочку на Виноградарі є в них на сайті, щось у районі 13 тисяч, якщо не помиляюсь. Найбільший плюс у тому, що до кожної дитини підхід індивідуальний: ніхто не перевантажений, але при цьому всі отримують потрібні знання й навички.
Неактивен
Не завжди приватна школа це про якість навчання....
Неактивен
Костя Смирнов :
Не завжди приватна школа це про якість навчання....
Та інколи навіть не навчання береться до уваги, а відношення у дитячому колективі. Багато хто з дітей занадто багато собі дозволяє, а вчителі не реагують і закривають на таку поведінку очі, бо батьки дітей платять гроші за навчання і треба мовчати та все погане покривати. А поганого відбувається реально багато! Приклад - школа Гравітація побиття дитини там нещодавно відбулось. Керівний склад школи звинувачує у всьому саму дитину (абсурд!!!), наче він сам впав і сам зробив собі синці на тілі. Але ж по фото видно, що дитину справді били... І як на таке реагувати правильно? Як із цим боротись?
Неактивен
А про приватні садочки мені цікаво почути вашу думку
Неактивен
TELLIZ :
А про приватні садочки мені цікаво почути вашу думку
Практично в усіх містах України зараз такі почали відкриватись і в таких садочках реально зацікавлено багато батьків.
Неактивен