Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 31/01/2025 13:53:05

Яка сантехніка краща для ремонту кухні та ванної?

Потрібно оновити сантехніку на кухні та у ванній кімнаті: змішувачі, мийки, водонагрівачі, душові системи та інше. Підкажіть, де можна знайти якісну продукцію за хорошою ціною, щоб не переживати за терміни доставки і якість товару?

Неактивен

#2 31/01/2025 14:09:13

xkristinax
Member

Re: Яка сантехніка краща для ремонту кухні та ванної?

tigrova.verunya :

Потрібно оновити сантехніку на кухні та у ванній кімнаті: змішувачі, мийки, водонагрівачі, душові системи та інше. Підкажіть, де можна знайти якісну продукцію за хорошою ціною, щоб не переживати за терміни доставки і якість товару?

Я купувала сантехніку для ванної та кухні в "Водокран" https://vodokran.com.ua і залишилася дуже задоволена. Вони мають великий асортимент товарів — від змішувачів до водонагрівачів і аксесуарів для ванної кімнати. Я обрала продукцію від таких брендів, як Grohe та Frap, і вона просто ідеальна. Все працює без проблем, а якість на найвищому рівні. Також мені сподобалася швидка доставка і те, що на сайті вказані реальні ціни без зайвих націнок. Якщо шукаєте надійний магазин сантехніки, обов'язково звертайтеся до "Водокран".

Неактивен

#3 28/08/2026 14:25:31

Katj
Member

Які магазини можете порадити, якщо потрібна якісна сантехніка від відомих виробників?

Неактивен

#4 29/08/2026 22:27:40

nadinka849
Member

Під час ремонту санвузла ми вирішили замінити не тільки сантехніку, а й систему її встановлення. Шукали зручний варіант і звернули увагу на інсталяція для унітазу. В інтернет-магазині Kaplya знайшли необхідну інформацію, порівняли доступні моделі та підібрали відповідний комплект. Разом із ним замовили інші товари для ванної кімнати. Нам сподобався сам формат покупки, адже можна було спокійно переглянути асортимент і характеристики онлайн.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений