Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 20/02/2019 21:29:21

Швейна техніка

Нещодавно переїхала до чоловіка у Львів. Роботу офіційну так і не знайшла. В дитинстві дуже полюбляла шити. Хочу спробувати шити не тільки для своєї родини, але і для продажу. Підкажіть де тут можно купити гарну професійну швейну техніку? Моя стара машинка зломалася нажаль.

Неактивен

 

#2 20/02/2019 21:32:58

Re: Швейна техніка

Так може для початку спробуйте відремонтувати свою стару машинку і почніть шити на ній для продажу? А якщо будуть у Вас гарно йти замовлення то зможете вже купити більш професійну.

Неактивен

 

#3 20/02/2019 21:37:58

Re: Швейна техніка

Я Вас розумію. Шити на гарному швейному обладнанні - одне задоволення. Я на деякий час брала в подруги - різниця зі старою ще маміною машинкою дуже відчутна. Тепер теж думаю купити собі більш професійну. У Львові великий вибір різноманітних. Я от нещодавно знайшла ось такий сайт https://euro-sewing.lviv.ua/ , ціни ніби більш-меньш нормальні, можливо и Вам підійде щось.

Неактивен

 

#4 20/02/2019 21:41:48

Gradis
Member

Re: Швейна техніка

В мене в дружини свое ателье. Зараз купила вже повністью всю професійну техніку, замовляла з Німеччини. Але починала с простої, більшість брали або на прокат або купляли в ломбарді та по інтернету б/у. Все залежить від Ваших коштів, так как гарне обладнання коштуе немалих грошей.

Неактивен

 

#5 17/03/2019 12:16:35

Indianna
Member

Re: Швейна техніка

Посмотрите в этом магазине тут вы без проблем сможете подобрать и купить швейную машинку http://s-mir.com.ua/ тем более если вы немного разбираетесь в шитье, то найти подходящую модель швейной машинки вам не составит труда. Кроме машинок тут есть и швейные аксессуары которые вам так же понадобятся.

Неактивен

 

#6 09/05/2019 16:32:32

Vikki
Member

Re: Швейна техніка

Из личного опыта могу посоветовать посмотреть швейные машинки в магазине https://spool.com.ua/ там довольно большой выбор, а тем более если вы разбираетесь то вам не сложно будет подобрать что то для себя, кстати в этом магазине бывают хорошие скидки, поэтому вполне реально взять хорошую машинку по доступной ценеsmile

Неактивен

 

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений