Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 09/12/2024 02:28:21

xkristinax
Member

Обладнання для птахівництва

Добрий день! Плануємо відкрити птахоферму і зараз шукаємо надійну компанію, яка може поставити все необхідне обладнання для кормлення, поєння, вентиляції та обігріву. Хотілося б дізнатися, у кого є досвід співпраці з постачальниками такого обладнання?

Неактивен

#2 09/12/2024 03:13:04

Re: Обладнання для птахівництва

xkristinax :

Добрий день! Плануємо відкрити птахоферму і зараз шукаємо надійну компанію, яка може поставити все необхідне обладнання для кормлення, поєння, вентиляції та обігріву. Хотілося б дізнатися, у кого є досвід співпраці з постачальниками такого обладнання?

Я можу порадити ЧП «Вентура». Вони допомогли нам з облаштуванням нашої птахоферми і я дуже задоволена їхньою роботою. Вони постачають все необхідне обладнання для птахівництва https://ventura.com.ua/ - від кормушок і поїлок до систем вентиляції і обігріву. Важливо, що вони не тільки продають обладнання, але й беруть на себе всі розрахунки та монтаж. Все було зроблено професійно і вчасно, а після установки ми отримали детальні інструкції щодо експлуатації. Обладнання працює без проблем, тому можу сміливо рекомендувати їх!

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений