Вы не зашли.
Я відкрив свою маленьку справу, саме мережу ломбардів. Зараз я знаходжуся у пошуку фахівців, які займаються програмним забезпеченням, налаштуванням систем друку та відеоспостереження. Порадьте мені таких спеціалістів.
Неактивен
Комплексне IT обслуговування підприємств – Sok-IT Solutions може забезпечити в повному обсязі. Вони беруть на себе відповідальність за бездоганну роботу всього обладнання, що є у вас: від комп'ютерів і серверів до телефонії, систем друку та відеоспостереження.
Вирішують будь-які завдання, включаючи взаємодію з постачальниками послуг, закупівлю нової техніки та необхідні витратні матеріали. Місяць ІТ обслуговування офісу в Києві на аутсорсингу коштуватиме фірмі від 5 тис. гривень.
Неактивен
Просто хочеться пожелать успехов в бизнесе!
Неактивен
А я открыл СТО, первые шаги особенно трудно делать. Но клиенты уже имеются, находят нас в гугле, удобно когда есть сайт компании. А тут https://it-rating.ua/autsorsingovyie-agentstva выбирали аутсорсинговую компанию, чтобы заказать разработку сайта и SEO. Удивило разнообразие подходов: у одних акцент на дизайне, у других — на продвижении. Полезно смотреть кейсы и проверять, как компании выполняют обещания. Наш выбор оказался удачным: сайт получился удобным, а SEO-стратегия быстро дала результаты.
Неактивен