Вы не зашли.
Хто що думає з приводу подарунків на Новий рік? Мені завжди важко вибирати, бо не знаю, що саме подарувати: щось практичне, чи може просто якісь приємні дрібнички для настрою. Особливо важко вибрати подарунок для чоловіків, у мене ж є друзі і родичі, яким складно щось підібрати, бо вони, типу, "все вже мають". Хотілося б щось оригінальне, але й не надто дороге. Що порадите, може є якісь ідеї?
Неактивен
Ну, я в таких ситуаціях завжди шукаю щось, що буде і практичним, і цікаво виглядати. Ось, нещодавно побачив на CraftBoxUA круті варіанти для подарунків — там є дерев'яні коробки і унікальні набори, наприклад, можна купити подарункові набори для чоловіків . Це реально класна річ, тому що, по-перше, це ручна робота, а по-друге — такий набір виглядає дуже стильно і при цьому корисний. Там є різні варіанти: від стильних настільних годинників до наборів для алкоголю чи навіть маленьких карт з дерева. Можна підібрати під будь-який смак, і це точно буде подарунок, який запам'ятається. Особливо, якщо хочеш щось для чоловіка — це буде не просто ще один набір шкарпеток чи футболка, а річ, яку реально можна поставити на стіл чи повісити на стіну.
Неактивен
Замовляла різдвяний декор на сайті https://www.terrazza.com.ua/product-cat … nyj-dekor/ дуже сподобались ялинкові прикраси та гірлянди. Купила дерев’яні фігурки ангелів і стильний вінок для дверей. Якість супер, все виглядає навіть краще, ніж на фото. Замовлення прийшло швидко, добре запаковане. Рекомендую, якщо шукаєте щось оригінальне для святкового настрою!
Неактивен