Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 28/11/2024 07:13:21

Climbillg
Member

Чи дорого зараз мати авто?

Багато хто знає що автомобіль це дуже зручний варіант пересування і мріють мати такого помічника у себе вдома. Але не кожен замислюється про те скільки в місяць потрібно на обслуговування авто. Мені цікаво, а скільки ви витрачаєте на своє авто?

Неактивен

#2 30/11/2024 19:16:49

Konyaschka
Member

Re: Чи дорого зараз мати авто?

Climbillg :

Багато хто знає що автомобіль це дуже зручний варіант пересування і мріють мати такого помічника у себе вдома. Але не кожен замислюється про те скільки в місяць потрібно на обслуговування авто. Мені цікаво, а скільки ви витрачаєте на своє авто?

Коли ви стаєте власником автомобіля, варто одразу підготуватися до щомісячних витрат. Паливо, технічне обслуговування, страхування, парковка – усе це формує бюджет автовласника. Наприклад, середньостатистична витрата на паливо залежить від пробігу та типу авто. Додайте сюди регулярну заміну масла, фільтрів, шин і навіть непередбачені ремонти. Окремо врахуйте витрати на обов’язкове страхування. Якщо буде цікаво ось тут можете подивитись ціни на ОСЦПВ Львів і обрати страхову компанію. Така страховка захищає вас у разі ДТП і допомагає уникнути значних витрат. Загалом сума варіюється, але готуйтесь до кількох тисяч гривень щомісяця, залежно від умов експлуатації вашого авто.

Неактивен

#3 06/12/2024 09:24:56

tanya7
Member

Хотите продать свой автомобиль? С сайтом https://www.cars45et.com/listing/hyundai/creta/2022 это проще, чем когда-либо! Платформа предлагает быструю продажу с максимальной выгодой. Заполните анкету и получите предложение от заинтересованных покупателей. Всё честно и без скрытых комиссий.

Отредактированно tanya7 (06/12/2024 09:25:08)

Неактивен

#4 07/12/2024 20:42:13

Anna
Member

Я не знаю.. До витрат готова. Планую купувати машину, бо без коліс ніяк.

Неактивен

#5 08/12/2024 18:34:20

Nairutel
Member

Без машини реально обійтися дуже складно. Я не можу без власного транспорту, тому планую купити Яріс Кросс та вже вивчив інформацію щодо вигідного придбання та обслуговування. Цей автомобіль ідеально підходить для моїх потреб: він компактний, економічний і має сучасні технології для комфортного водіння. До того ж завдяки гарантії та можливості обслуговування в авторизованих сервісах, я зможу бути впевнений у його надійності.

Неактивен

#6 13/12/2024 01:39:02

nadinka849
Member

Все залежить який ви хочете автомобіль

Неактивен

#7 13/12/2024 02:14:24

МОМО
Member

Коли я обирала собі авто, головним критерієм для мене був комфорт та безпека. Саме тому я вирішила, що кросовер – це найкращий вибір. Після довгих пошуків я зупинилася на Volvo XC40. Ця машина поєднує все, що потрібно: стильний дизайн, чудову керованість і високий рівень захисту. Тепер кожна поїздка приносить справжнє задоволення. А якщо вам цікаво, то ознайомитись з volvo xc40 recharge можна тут https://winnerauto.volvocarsdealer.com/model/xc40 .

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений