Вы не зашли.
Замовила олію бабасу для волосся у магазині eos і залишилась дуже задоволеною. Олія має легку текстуру, швидко вбирається, не обтяжує волосся і надає йому неймовірного блиску. Після кількох використань моє волосся стало м'якшим і більш слухняним, навіть кінчики почали виглядати краще. Особливо сподобалось, що Олія бабасу для волосся має приємний натуральний аромат. Чудовий продукт для живлення волосся, рекомендую всім, хто шукає якісний догляд!
Неактивен
А спробуйте натуральну косметику від Simona-Life. Наприклад, шампунь з міноксидилом https://simona-life.com.ua/ua поєднує в собі переваги природних інгредієнтів і активну дію міноксидилу, який відомий своєю здатністю стимулювати ріст волосся. Міноксидил – основний активний компонент, що сприяє покращенню кровообігу в шкірі голови та стимулює волосяні фолікули. Інші компоненти природного походження кожен має свою дію. В інструкції можете прочитати більш детально.
Неактивен
Мене цікавить суто органічна косметика. Які бренди ви порадите?
Неактивен
Доброго вечора. Чули про таку косметичну компанію Bogika? В ниє є класна органічна косметика для всіх типів шкіри. Я теж шукала собі підходящу косметику і зупинила свій вибір саме на цій фірмі. Вже півроку користуюся та дуже тішуся нею. Це дійсно варта уваги косметика по нормальним цінам.
Неактивен