Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 02/10/2024 00:51:02

Mamo4kaOtBoga
New member

Як я навчилася керувати сімейним бюджетом завдяки “Гривні”

Привіт, я Олена. Хочу поділитися своїм досвідом, може, комусь він стане у пригоді.
Пів року тому ситуація була не з легких: зарплата вчительки, двоє дітей, і постійне відчуття, що грошей катастрофічно не вистачає. Випадково натрапила на журнал "Гривня" і вирішила спробувати щось змінити.

Почала зі статті Як економити гроші. Чесно кажучи, спочатку було скептично, але вирішила спробувати. І знаєте що? Це справді допомогло:

-Почала вести сімейний бюджет (виявилося, що багато грошей "випаровувалося" на дрібниці)
-Навчилася планувати покупки та шукати вигідні пропозиції (економія вийшла несподівано суттєвою)
-Залучила всю родину до економії (діти навіть перетворили це на гру)

Потім зацікавилася темою додаткового заробітку і прочитала про способи заробітку в інтернеті. Спробувала онлайн-репетиторство у вільний час – з'явився невеликий, але приємний додатковий дохід.

А нещодавно натрапила на статтю про затребувані професії 2024 року. Це наштовхнуло на думку про розширення навичок. Зараз потроху вивчаю основи веб-дизайну – хто знає, може, це відкриє нові можливості.

Що змінилося за цей час?

-У нас з'явився невеличкий фінансовий запас "про всяк випадок"
-]Я стала спокійніше ставитися до грошей і менше через них переживати
-З'явилося відчуття контролю над фінансами, а не навпаки

Звісно, не всі проблеми вирішені, але прогрес очевидний. Якщо ви, як і я колись, відчуваєте, що заплуталися у фінансах – спробуйте почати з простих кроків. Мені в цьому дуже допомогли матеріали "Гривні".

І так, я досі регулярно заходжу на сайт – завжди знаходжу щось корисне та актуальне. Може, і вам стане в нагоді?

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений