Вы не зашли.
Друзі, розкажіть, де ви зазвичай замовляєте матеріали та інструменти для татуажу?
Я тільки починаю цим займатися, і вже встиг заплутатись у виборі. Зараз бачу стільки різних магазинів і брендів, що важко обрати. Хочу придбати щось якісне, але й не переплатити зайве. Цікавлять як пігменти, так і інструменти.
Як вибираєте ви?
Може, є якісь нюанси, на які варто звернути увагу?
Неактивен
Як на мене, найкраще місце для замовлення всього необхідного для татуажу — це магазин все для тату https://ipiccadilly.com/ Чому саме він? Ну, по-перше, у них дуже широкий вибір матеріалів: від пігментів до машинок і голок. Це зручно, коли все можна взяти в одному місці і не заморочуватися з кількома замовленнями. По-друге, ціни там цілком адекватні, особливо якщо взяти до уваги якість продукції. Я сам не раз там замовляв і завжди залишався задоволений. Наприклад, пігменти завжди насичені та довго тримаються, а інструменти служать надійно. Ще один плюс — це швидка доставка. Живу в невеликому містечку, і завжди хвилювався, що буде довго йти, але зазвичай за пару днів вже мав замовлення у себе. І наостанок, якщо раптом щось не підійде, вони без проблем оформлюють повернення. Так що, якщо ще не пробував замовляти там, дуже раджу спробувати — думаю, не розчаруєшся.
Отредактированно Korwor (01/08/2024 18:26:34)
Неактивен
Я, коли тільки починала займатися перманентним макіяжем, теж губилася серед усіх дрібних витратних матеріалів. Постійно виникало питання: де взяти одноразові бандажні бинти, підставки для голок, ковпачки, ручки та маркери для розмітки, циркулі, лінійки і навіть міксери для пігментів. Зараз я замовляю все в одному місці, на https://vsb-store.com.ua/ru/44-tatuazh/ … -materiali. Там дуже зручно: кожна підкатегорія винесена окремо, тож можна швидко знайти саме те, що потрібно для конкретної процедури. Мені особливо подобається, що не потрібно робити окреме замовлення для кожного дрібного інструменту, все приходить за один раз, і я можу планувати робочий день без стресу.
Неактивен