Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 04/07/2024 13:03:11

Ess
Member

Оновити салон автівки

Привіт, друзі! Задумався над тим, щоб трохи оновити салон своєї автівки. Хочу, щоб все виглядало свіжо і сучасно. Може, у когось є досвід у цій справі? Цікавить, що саме можна зробити, щоб зміни були помітні і не дуже дорого. Буду вдячний за будь-які поради чи рекомендації!

Неактивен

#2 04/07/2024 13:46:13

Erratum
Member

Re: Оновити салон автівки

Привіт! Якщо хочеш оновити салон автівки, то найпростіший і ефективний спосіб - це нові автомобільні чохли для сидінь . Я недавно купував їх в інтернет магазині DriveHub, і це був вдалий вибір. Чохли не тільки захищають сидіння від зносу, але й надають салону новий, свіжий вигляд. Якість матеріалів і пошиття на високому рівні, а ціни досить прийнятні. До того ж, доставка швидка і без проблем. Якщо будуть питання, їх підтримка завжди готова допомогти.
https://drivehub.com.ua/wp-content/uploads/2023/07/chehol-dlia-sideniy.jpg

Неактивен

#3 18/07/2024 12:57:55

А если по автостеклу трещина то его только менять?

Неактивен

#4 18/07/2024 13:56:34

Астахова :

А если по автостеклу трещина то его только менять?

Лучше заменить стекло, да и по правилам дорожного движения с разбитым ездить нельзя. Вот здесь замену автостекла в Киеве делают. Обращайтесь - помогут подобрать подходящее авто стекло и поставить - очень удобно.

Отредактированно жемчужинка (18/07/2024 13:56:53)

Неактивен

#5 17/04/2025 21:36:02

Замовляв модельні чохли на сидіння в інтернет-магазині Avto-chekhol avto-chekhol.com.ua. Сподобався широкий вибір чохлів з різних матеріалів та EVA ковриків для різних моделей авто. Зручно, що на сайті є детальний опис кожного товару та фото. Менеджер допоміг підібрати чохли, які ідеально підійшли до мого автомобіля. Чохли якісні, добре захищають сидіння від бруду та пошкоджень. EVA коврики мають антиковзаючий ефект, що особливо важливо взимку. Доставили швидко. Рекомендую цей магазин, якщо шукаєте якісні авточохли та коврики за доступною ціною.

Отредактированно Kovalchuk_1986 (17/04/2025 21:37:51)

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений