Вы не зашли.
Привіт! Хочу привітати свою сестру з днем народження, і хочу зробити це по-особливому. Думав замовити багато кульок різних кольорів і розмірів, щоб прикрасити кімнату. У нас буде невелика вечірка вдома, і хочеться, щоб усе виглядало яскраво та святково. Але не знаю, де можна замовити гарні кульки з доставкою. Може хтось підкаже перевірений сервіс чи магазин, де можна замовити кульки на день народження? Дуже хочу, щоб усе пройшло гладко, бо часу залишилося не так вже й багато. Дякую за поради!
Неактивен
Привіт! Можу порекомендувати сайт Cool Shar. Нещодавно замовляв у них великі кульки на день народження своєї доньки, і залишився дуже задоволений. Замовляв різнокольорові кульки, також були кульки у формі цифр, щоб показати вік. Все організували чудово: доставили вчасно, кур’єр був дуже ввічливий, і навіть допоміг все розставити як потрібно. Кульки були якісні, не спускали повітря кілька днів. Особливо сподобалося, що можна обрати різні варіанти оформлення на їхньому сайті https://baloon.kiev.ua/product-category … odzhennya/ Раджу глянути, у них великий вибір і гарні ціни. Ось, до речі, фото з їхнього сайту, щоб ти міг уявити, як це виглядає:
Неактивен