Вы не зашли.
Доброго дня, шановні! Моя проблема в тому, що після операції в клініці виникли ускладнення. Лікарі не змогли пояснити, чому це сталося, і не надали чіткої відповіді на мої запитання. Я хвилююся за здоров'я і не знаю, як діяти далі. Може хтось має поради або стикався з подібним? Буду вдячна за будь-яку інформацію.
Неактивен
xkristinax :
Доброго дня, шановні! Моя проблема в тому, що після операції в клініці виникли ускладнення. Лікарі не змогли пояснити, чому це сталося, і не надали чіткої відповіді на мої запитання. Я хвилююся за здоров'я і не знаю, як діяти далі. Може хтось має поради або стикався з подібним? Буду вдячна за будь-яку інформацію.
Привіт! Мені теж довелося пройти через щось подібне. У моєму випадку допомогла консультація з медичним адвокатом https://prikhodko.com.ua/poslugy/medych … acziyenta/ Я зверталася до "Приходько та партнери". Вони чудово впоралися з моєю справою. Допомогли зрозуміти мої права, зібрали всі необхідні документи і підготували позов. Завдяки їхній професійній підтримці ми змогли досягти справедливості. Рекомендую звернутися до них, якщо вам потрібно якісне юридичне обслуговування.
Неактивен