Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 19/04/2024 15:53:40

tanykaa
Member

Який скраб краще купити?

Привіт всім! Хочу придбати собі якийсь класний скраб для обличчя, але ще не визначилась який краще обрати. Дівчата порадьте мені дійсно хороший скраб, та магазин в інтернеті, де його можна придбати.

Неактивен

 

#2 19/04/2024 15:56:39

Kisa
Member

Re: Який скраб краще купити?

Я багато які скраби пробувала, але в моїх фаворитах лише один, який дуже позитивно впливає на мою шкіру. Можу тобі підказати онлайн магазин, де можна придбати повний догляд для шкіри, при чому по вигідній ціні.

Неактивен

 

#3 19/04/2024 15:59:06

tanykaa
Member

Re: Який скраб краще купити?

В мене також було вже багато скрабів, але вони на жаль не давали очікуваного результату. Дуже цікаво, який саме скраб у тебе самий улюблений? І ще попрошу тебе залишити мені посилання на магазин, де його можна купити.

Неактивен

 

#4 19/04/2024 16:02:14

Kisa
Member

Re: Який скраб краще купити?

Моїм улюбленим являється кремовий скраб для обличчя Mamash а придбати ти його зможеш тут https://mamash.ua/face-scrubs по вигідній ціні. В основі даного засобу рисова мука, яка – попереджає появу зморшок, ефективно відбілює шкіру, впитує забруднення з пор, відновлює до норми себорегуляцію шкіри, зволожує обличчя.

Рисовий скраб не травмує шкіру і насичений корисними елементами, стимулює покращення кровопостачання в тканинах шкіри. Вітаміни групи В, які містяться в екстракті Рису усувають запальні процеси шкіри, висвітлюють тон обличчя. Зараз в магазині на даний скраб, діє дуже приємна знижка.

Неактивен

 

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений