Спортивний паркет від 1620 грн/кв.м

Україна / Дніпро

Характеристики та опис.
Країна виробник
Україна
Вид спортивного підлогового покриття
Модульні покриття
Тип використання
Для внутрішніх робіт

Спортивний паркет - це дерев'яне підлогове покриття для спортивних залів з клена, дуба, ясена, гевеї і т.д., яке, завдяки своїй конструкції, забезпечує якісну гру і тренування і вважається самим довговічним спортивним покриттям, не виходячи з ладу від тривалих і інтенсивних навантажень.

Спортивну підлогу роблять з натуральних і штучних матеріалів. Фахівці розробляють нові технологічні покриття, які допомагають спортсменам домагатися хорошої техніки і високих результатів.

Традиційно в деяких видах спорту майданчики для гри обладнують паркетною підлогою. Дерев'яну підлогу настилають в спортивних клубах, спортзалах шкіл і вузів, спорткомплексах і фітнес-центрах.
Ось чому підлога з дерева краще синтетичного:
- Дерево не виділяє в повітря шкідливих речовин, тому в залі з дерев'яною підлогою дихається легше;
- Дерево володіє пружністю, пом'якшує удари і знижує небезпеку травмування на майданчику;
- Через натуральне забарвлення дерева підлога виглядає красиво і благородно, підкреслює естетичну складову спортивних заходів.

Конструкція спортивного паркету.
Спортивні паркетні підлоги сьогодні пропонують багато виробників. Серед найвідоміших - Lextan, Boen, Dalla Riva, Connor, Barlinek, Grabo. Конструкції спортивної підлоги різні у різних фірм.
Але є загальні принципи:
- Верхній шар - з масиву дерева. Для спортивних підлог, які встановлюють в спортзалах і на професійних ігрових майданчиках, використовують товстий масивний (штучний) паркет. Це планки із дуба, клена, ясена або бука шириною 30-60 мм, довжиною 500-1800 мм і товщиною не менше 15 мм.
- Для фітнесу і танців може застосовуватися не масив, а паркетна дошка, покладена на пружну підкладку.
- Плаваюча конструкція. Дошки не склеюються між собою, а фіксуються за допомогою скоб або без них, плаваючим способом. Така конструкція менше схильна до деформацій при високих спортивних навантаженнях.
- Амортизуюча підкладка або лаги. Для амортизації підлоги і його витривалості до ударів використовується підкладка з пружного матеріалу чи спеціальні лаги.

МАЄМО ВЛАСНЕ ВИРОБНИЦТВО В УКРАЇНІ, ПОСТАВЛЯЄМО ПАРКЕТНІ СИСТЕМИ ПРОВІДНИХ СВІТОВИХ ВИРОБНИКІВ, ПРАЦЮЄМО "ПІД КЛЮЧ". ПРОПОНУЄМО РІЗНІ ВАРІАНТИ СИСТЕМ ВІД $60.
Тел.: (097) 709-74-33, (067) 897-63-67.

Дополнительная информация на сайте cs3145810.prom.ua

Інші оголошення в категорії Предмети побуту » Будматеріали: