Монтаж гранітного пам'ятника

Україна / Иванков

Щоб виробляти установку елементів надгробних пам'ятників, потрібно дочекатися осідання ґрунту в місці поховання. Це станеться не раніше ніж через 12 місяців після поховання. Надгробні пам'ятники можуть встановлюватися без пред'явлення документів про його придбання.

Установка поперечної балки квітника проводиться на балку для перекриття могил, розташована біля ніг за допомогою цементного розчину М - 500. Положення квітника вивіряється за будівельним рівнем.

Встановлення поздовжніх балок квітника здійснюють по розмітці допомогою розробки двох поздовжніх траншей, ширина яких не менше ширини балок. Далі проводиться укладання шару бетону на дно траншеї з подальшою утрамбовуванням. Установка балок квітника на бетон проводиться так, щоб їх кінці спиралися на балки для перекриття могил. Положення встановлених балок вивіряється за будівельним рівнем.

Закладка місць з'єднання балок здійснюється за допомогою розчину. Через півгодини після установки робиться зачистка швів дрантям з видаленням надлишків розчину.
Web адреса: komarenko.prom.ua
Дата: Четвер, 8 Лютого 2024

Інші оголошення в категорії Послуги » Різне: