Парфумна вода Avon LIFE by Kenzo Takada для Неї, 50 мл

Україна / Київ

Есть и мужской тоже. Цена 370 грн.
За оба в одни руки 700 грн и моя пересылка укрпочтой!

КВІТКОВО-ДЕРЕВНИЙ АРОМАТ
Верхні ноти: водяна лілія, білий чай, червоне яблуко
Ноти серця: фіалка, біла півонія, сакура
Базові ноти: ірис, амбретта (абельмош мускатний), пачулі
Жіноча парфумна вода Avon LIFE – новий аромат, створений всесвітньо відомим дизайнером KENZO TAKADA (Кензо Такада) у тандемі з легендарним парфумером Alberto Morillas (Альберто Морільяс) ексклюзивно для Avon.
Цей аромат – квінтесенція почуття радості. Кожна нота аромату ретельно підібрана в цілісну піраміду, створюючи незабутній чуттєвий шлейф. До композиції відібрані тільки високоякісні інгредієнти , які підкреслюють цінність аромату:
БІЛИЙ ЧАЙ Natureprint ® . Білий чай збирають у гірських провінціях Китаю усього кілька днів на рік і саме з першого тендітного листя і ще нерозкритих бутонів. Білий чай додає аромату енергії та іскристі цитрусові відтінки, які захоплюють почуття і залишають незабутнє враження.
ФІАЛКА . Фіалка має чуттєве солодке звучання, яке робить аромат Avon LIFE багатогранним. Вирощена на полях Єгипту і французького Грасса, ця делікатна квітка збирається протягом перших двох періодів врожаю, щоб отримати найбільш красивий запах, і високо цінується своїм листям, яке дистилюють у витончену ароматичну олію.
ІРИС . Ірис втілює нескінченну елегантність. Родом з Китаю і тісно пов´язаний з Флоренцією й Італією, він відомий своїм шляхетним звучанням. Теплі квітково-деревні ноти ірису огортають шкіру розкішною і стійкою аурою.
ВОДЯНА ЛІЛІЯ . Водяна лілія, тендітна і солодка, витончено поєднується з іншими верхніми нотами і вносить радісну свіжість до жіночого аромату Avon LIFE.
ПАЧУЛІ . Екзотичний аромат пачулі втілює таємничість і багатство. Майстерно поєднуючись з іншими інгредієнтами, нота пачулі забезпечує стійку базу для парфумної води і надає тонку чуттєвість.
АМБРЕТТА (абельмош мускатний, мускатні зерна) . Амбретта має м´який запах, який підвищує якість парфумної води і продовжує її стійкість.
Аромат легкозаймистий. Тримати подалі від джерел вогню та тепла та недоступних для дітей місцях.

Телефон не вказаний
Написати автору

Інші оголошення в категорії Предмети побуту » Косметика, парфумерія: