Дитячий розвиваючий Центр «Вінні» - це приватний сад

Україна / Вышгород

Дитячий розвиваючий Центр «Вінні» - це приватний міні-сад неповного дня (ранковий дитячий садок), вечірній міні-сад, група вихідного дня, група продовженого дня для молодших школярів у дві зміни, чергова група, послуга «Няня на годину».
Ранковий дитячий сад для дітей від 3 до 7 років. Групи неповного дня включають в себе програми: розвиваючі ігри та заняття, творчі та оздоровчі заняття, робота з педагогами з раннього розвитку дитини та підготовки до школи, англійська мова, адаптаційні техніки і соціалізація дитини, індивідуальна робота з батьками та сім'єю, тренінги для батьків, спільні прогулянки і виїзди. Режим роботи: понеділок - п'ятниця: з 09.00 до 13.00.
Вечірній дитячий сад для дітей 3-7 років. Програма включає в себе: розвиваючі ігри та заняття, творчі заняття, оздоровчі заняття, роботу з дитячим психологом, роботу з педагогами з раннього розвитку дитини та підготовки до школи, англійська мова, адаптаційні техніки і соціалізацію дитини, індивідуальну роботу з батьками та сім'єю, зустрічі «Батьківського клубу». Режим роботи: понеділок - п'ятниця: з 15.00 до 19.00
Група вихідного дня для дітей від 3 до 12 років, яких немає з ким залишити у вихідні. Програма вихідного дня: зарядка, творчі уроки, час для активних ігор, етикет, культурне дозвілля.
Група продовженого дня для першої і другої зміни для молодших школярів від 6 до 10 років - це відмінна можливість для Вашої дитини отримати нові знання та навички після шкільних занять. Наш педагог може відвести дитину в школу або забрати зі школи, також надасть дитині необхідну підтримку у виконанні домашнього завдання. Режим роботи: понеділок - п'ятниця: ранкова з 09.00 до 13.00, денна з 13.00 до 17.00
Чергова група для дітей від 3 до 12 років - ми прагнемо, щоб відвідування ЦРР «Вінні» було комфортним для всіх: і для дітей, і для батьків. Якщо з яких-небудь причин мама, тато, бабуся чи дідусь не встигли забрати дитину з ЦРР до 17.00 вечора, а може потрібно рано виїхати на роботу або у справах, для Вашого спокою і зручності ми пропонуємо чергову групу. Наші педагоги побудуть з дитиною і допоможуть йому скрасити очікування. Режим роботи: з 08.00 до 09.00 ранку, і з 17.00 до 20.00 вечора по буднях.
Також в нашому Центрі відкрита послуга «Няня на годину» для дітей з 3-х років! Ви маєте можливість залишити свою дитину у нас в будь-який час з 09.00 до 18.00 за часом - до 4-х годин. Вільне відвідування. Оплата тільки за фактичний час перебування.
У ЦРР «Вінні» чудові педагоги, які працюють на результат.
Подробиці на нашому сайті!
Телефони: (093) 948-80-84, (095) 017-72-47.
Графік роботи: понеділок-неділя з 09:00 до 19:00.
Сайт: www.center-winnie.com.ua
E-mail: [email protected]
Web адреса: center-winnie.com.ua/index.php/ru/

Телефон не вказаний
Написати автору

Інші оголошення в категорії Послуги » Різне:

Тэги :

центр

центр сад

центр розвиваючий

центр приватний

центр дитячий

центр «вінні»

центр «вінні» сад

центр «вінні» розвиваючий

центр «вінні» приватний

центр «вінні» дитячий

сад

сад центр

сад розвиваючий

сад приватний

сад дитячий

сад «вінні»

сад «вінні» центр

сад «вінні» розвиваючий

сад «вінні» приватний

сад «вінні» дитячий

розвиваючий

розвиваючий центр

розвиваючий сад

розвиваючий приватний

розвиваючий дитячий

розвиваючий «вінні»

розвиваючий «вінні» центр

розвиваючий «вінні» сад

розвиваючий «вінні» приватний

розвиваючий «вінні» дитячий

приватний

приватний центр

приватний сад

приватний розвиваючий

приватний дитячий

приватний «вінні»

приватний «вінні» центр

приватний «вінні» сад

приватний «вінні» розвиваючий

приватний «вінні» дитячий

дитячий

дитячий центр

дитячий сад

дитячий розвиваючий

дитячий приватний

дитячий «вінні»

дитячий «вінні» центр

дитячий «вінні» сад

дитячий «вінні» розвиваючий

дитячий «вінні» приватний

«вінні»

«вінні» центр

«вінні» сад

«вінні» розвиваючий

«вінні» приватний

«вінні» дитячий