Гнучкі поліуретанові трубопроводи

Україна / Київ

Гнучкі поліуретанові трубопроводи застосовуються для промислової вентиляції приміщень із забрудненим повітрям, відсмоктування пилу, витяжки парів, олії та бензину, особливо придатний для харчової, фармацевтичної, хімічної та інших галузей промисловості.
Завдяки чудовій стійкості до стирання трубопроводи з поліуретану (ПВР) у порівнянні з аналогічними гумовими, ПВХ, пластиковими трубопроводами мають більш тривалий термін експлуатації.
Поліуретанові трубопроводи відрізняються високою зносостійкістю, мають чудові теплофізичні, хімічні, еластичні та антистатичні властивості.

Особливості та переваги:

Поліуретан – це матеріал, який характеризується високою міцністю, високою зносостійкістю, здатністю гасити вібрацію та не піддається корозії.
Поліуретан - електрично антистатичний, не горить і зберігає свої властивості навіть за дуже низьких температур.
робота під тиском та вакуумна стійкість.
стійкість до агресивних хімічних речовин.

Конструкція:

Підставою конструкції трубопроводу для веніляції є спіраль, виготовлена ​​із сталевого дроту, що з'єднується еластичною поліуретановою плівкою.
Товщина дроту: 1,5-3,5 мм, залежно від діаметра шланга.
Товщина еластичної стінки: 05 - 21 мм.

Властивості:

Поліуретан є дуже стійким матеріалом, який успішно протидіє зношуванню (приблизно в 5 разів більше, ніж ПХВ). Внутрішня стінка шланга гладка, що дозволяє зменшити силу тертя.

Діапазон температур: -40 °С - +90 °С.
Колір: напівпрозорий із видимою спіраллю.
Має високу стійкість до стирання, хімічну стійкість.

розміри:

Діапазон діаметрів: 20 - 500 мм.
Довжина: від 3 м до 20 м, стандартна 6м.

Застосування:

Промислова вентиляція повітря з дрібними абразивними частинками (стружка пил). Для відсмоктування повітря, диму, газу, пилу, легкого абразиву в установках кондиціювання, вентиляції та аспірації.
факс: (062)3450654
Web адреса: www.donprime.wix.com/donprime-shlang

Інші оголошення в категорії Предмети роботи » Обладнання: