Работа за рубежом

Україна / Запоріжжя

Вид занятости: полная
ПОЛЬЩА, необхідні працівники для роботи на будівництві (фасадні роботи, внутрішні роботи, накриття та перекриття даху, бетонні роботи, зварювальні роботи, електрика, сантехніка, будівництво доріг та мостів), житло за рахунок роботодавця, усі умови для роботи, проживання по 2-3 особи в кімнаті, доїзд до робочого місця за рахунок роботодавця, видається спец-одяг, офіційне оформлення, продовження запрошення для відкриття віз безкоштовно, можливість оформлення карти тимчасового та постійного перебування. Роботи проводяться в різних регіонах Польщі. Заробітна плата виплачується вчасно та надається аванс кожного тижня на харчування.
ПОЛЬЩА, необхідні працівники для роботи на сільському господарстві, на відкритому грунті, а також в тепличних господарствах, на вирощування грибів, догляд за тваринами, м’ясокомбінати, фабрика перепеличних яєць, підприємство по виготовленню сиру, домогосподарки, працівники на садівництва, водії різних категорій. ), житло за рахунок роботодавця, усі умови для роботи, проживання по 2-3 особи в кімнаті, доїзд до робочого місця за рахунок роботодавця, видається спец-одяг, офіційне оформлення, продовження запрошення для відкриття віз безкоштовно, можливість оформлення карти тимчасового та постійного перебування. Роботи проводяться в різних регіонах Польщі. Заробітна плата виплачується вчасно та надається аванс кожного тижня на харчування.
ПОЛЬЩА, необхідні працівники для роботи на меблевому підприємстві, меблеве підприємство налічує 1200 працівників та займається виготовленням меблів різних типів на Голандію, Німеччину та Бельгію. Компанія забезпечує своїх працівників безкоштовним проживанням, безкоштовним харчуванням та повним пакетом документів для офіційного оформлення. Оформлення наступних документів для відкриття візи проводиться за рахунок компанії. Також зацікавленим працівникам для компанії буде оформлятись карта тимчасового , а згодом сталого проживання в Польщі та Євросоюзі.
Також Польські компанії пропонують безліч різноманітних вакансій прохання вказувати контактні дані в резюме. Доставка до місця роботи Індивідуальний підхід до кожного клієнта Працюєм з тими хто отримав відмову Вам допоможе у вирішенні усіх ваших проблем в отриманні візи високо кваліфікований колектив Консультації з питань отримання карти Поляка та інші консультації нададуть вам кваліфіковані спецвалісти

Інші оголошення в категорії Робота » Няні, домробітниці: