Робота в Норвегії

Україна / Київська область

Обвальщики яловичини, свинини та баранини. Робота на основі трудового договору. При працевлаштуванні працівник отримує норвезький персональний номер та вид на проживання. Повна медична допомога. Немає вікових обмежень. Від 160 до 220 годин на місяць.
Зарплата від 110 NOK (40 PLN) за годину.

Безкоштовне житло в одномісних номерах, безкоштовне проїзд на роботу. Винагорода сплачується на рахунок раз на місяць, можливі аванси. Робочий одяг та інструменти надаються роботодавцем. Відпусткова допомога в розмірі 60 злотих на добу. Під час перерв у кафетерії кава та чаю за рахунок роботодавця.Наприкінці жовтня у Польщі проводиться тестування працівників для перевірки їхніх навичок. Тести тривають кілька годин. Після здачі іспитів працівникам виготовляються норвезькі річні візи. Весь процес легалізації документів займає місяць. У цей час робітники можуть почати роботу в Польщі з іншим роботодавцем або повернутися в Україну і чекати від'їзду. Виїзд до Норвегії планується в кінці грудня, початку січня. Виїзд з Польщі
Всі витрати доїзду з Польщі до Норвегії покриваються роботодавцем. Кандидати повинні мати принаймні один рік досвіду в обвалюанні свинини, яловичини та баранини.
http://nadiyae.com/product-category/vakansiyi/

Інші оголошення в категорії Робота » Різне: