Шланг для асенізаційної машини із ПВХ

Україна / Київ

Каналізаційний напірно-всмоктуючий шланг із пластичного ПВХ (шланг для асенізаційної машини із ПВХ) призначений для нагнітання та всмоктування у складних робочих умовах стічних та комунальних вод, промислових відходів. Підходить для іригаційних систем, для відкачування фекалій, для фекальних насосів, для асенізаційних машин, для викачування вигрібних ям. Особливо підходить для низьких температур.

Особливості та переваги:

Полівінілхлорид - це матеріал, який характеризується міцністю, гнучкістю, стійкістю до окислення, практично не горючий і не піддається корозії.

Конструкція:

- Зовнішній шар: гнучкий, легкий злегка ребристий ПВХ
- середній шар: армований жорсткою, удароміцною, не деформованою, стійкою до зламу спіраллю з ПВХ.
- Внутрішній шар: гнучкий, легкий, гладкий ПВХ
- Товщина еластичної стінки: 3,0 - 8,0 мм.

розміри:

- Діаметр діаметрів: 15 мм - 200 мм.
- Довжина: від 20 м до 50 м.

Властивості:

Полівінілхлорид є матеріалом, який не піддається корозії. Характеризується стійкістю до окиснення. Рукав ПВХ посилений удароміцною, що практично не деформується спіраллю з твердого ПВХ, яка надає йому велику зносостійкість. Внутрішня стінка шланга гладка, що запобігає накопиченню відкладень і рукав довше залишається чистим, а також дозволяє знизити силу тертя. Завдяки великій товщині стінки має хорошу стійкість до вакууму, напірного імпульсу, стирання, атмосферних впливів та різних хімічних реагентів. Важливими властивостями полівінілхлориду є мала вага та висока гнучкість. Придатний для використання при тиску до 10 атм. Якість виготовлення шланга набагато вище ніж шланги виготовлені за ГОСТ-ами. Шланг дуже еластичний, має маркування SE (супер еластик).

- Діапазон температур: -35°С - +60°С.
- Робочий тиск: до 6 атм.
- колір: синій із білою спіраллю.
- Вакуум тиск: 9 м. Вод. ст.

Застосування:

Напірно-всмоктуючий шланг для зливу вигрібних ям, каналізації і т.д. Промислові дощові установки. Всмоктування та подача рідкого гною, фекалій та інших нечистот.
факс: (062)3450654
Web адреса: www.donprime.wix.com/donprime-shlang

Інші оголошення в категорії Предмети роботи » Обладнання: