ТЕРМІНОВО !!!!!!РОБОТА!!!!

Україна / Тернополь

В зв’язку з відкриттям філії в Тернополі і активному розширенні по Західному регіону , проводиться підбір працівників за наступними напрямками :

- Помічник керівника ( допомога керівнику в роботі з VIP клієнтами; участь в підборі персоналу ; виконання доручень по офісу).
Э можливість часткової зайнятості.

- Працівник для прийому дзвінків та консультації партнерів в телефонному режимі ( можливо на дому ).

- Керівник відділу ( підбір та навчання персоналу ; організація логістики ; контроль виконання роботи відділом ; розвиток відділу).

- Регіональний керівник (організація роботи філії з нуля ; підбір персоналу ; участь в підвищенні кваліфікації персоналу ; проведення переговорів ; організація і контроль логістики, контроль за складами).
Ми працюємо в cфері оптового напрямку , непродовольча група товарів від міжнародного виробника ( косметичні засоби , текстиль, побутові прилади , засоби гігієни та т.п.).

Вигідна система мотивації , високий рівень оплати , своєчасність виплат та високий рівень корпоративної культури ( турніри по міні-футболу та боулінгу ) - це те , що відрізняє нас від інших компаній та дозволяє займати 15 років позиції лідера на ринку України.

Якщо Вас зацікавила пропозиція та надійність , офіційність та фінансова стабільність, не втрачайте можливості та телефонуйте за вказаними номерами для запису на співбесіду .

Інші оголошення в категорії Робота » Менеджери: