Від кротів найефективніший відлякувач кротів ВК-677

Україна / Черниговка

Weitech ВК-677 ультразвукової отппугіватель кротів і інших підземних шкідників, який надає 100% ефект в боротьбі проти підземних гризунів. Діє відлякувач проти шкідників в двох напрямках: пригнічує їх психічний стан (викликає страх і паніку), а також створює вібрації, які кроти та ін. Сприймають як загрозу обвалу грунту, завалу їх ходів, тому дані тварини залишають територію. Площа дії - 350 кв.м.
Відлякувач кротів відрізняється від китайських підробок:
• Ефективністю (100% результат при правильній експлуатації).
• енергонезалежністю (прилад від кротів харчується від нікіліевий-кадмиевой батареї, яка автоматично заряджається від сонячної панелі).
• Чудовою якістю елементарної бази, що забезпечує довгий термін експлуатації ультразвукового відлякувача.
• міцним корпусом. Прилад виготовлений з надміцних, антикорозійних і вологостійких матеріалів, завдяки цьому відлякувач кротів може працювати ефективно в будь-яку погоду - дощ і сніг йому не страшні. Трубчаста секція приладу (вкопують у землю) виконана з металу з антикорозійним шаром.
Гарантія - 1 рік.
Купити ультразвуковий відлякувач кротів Weitech ВК-677 з безкоштовною доставкою по Україні ви можете, залишивши заявку на сайті i4protect.com.ua або зателефонувавши за тел. +3800973937888, +380663937888.
Web адреса: i4protect.com.ua/product_info.php?cPath=30&products_id=78

Телефон не вказаний
Написати автору

Інші оголошення в категорії Предмети побуту » Електропобутові товари: