Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 11/02/2022 09:03:11

Dabrina
Member

Душева кабіна

Хочемо замість ванни поставити душеву кабіну, щоб трохи просторіше було у ванній кімнаті. Але надто вузьку кабіну теж не хочу, тому що буде незручно митися. Скажіть, який буде оптимальний розмір, щоб і комфортно було приймати душ і щоб не громіздка була? І взагалі, на що варто звернути увагу при покупці?

Неактивен

 

#2 11/02/2022 09:10:00

Re: Душева кабіна

Оптимальний розмір ви собі визначаєте самі, виходячи з розмірів ванної кімнати та вашого бажання. Вибір душових кабін зараз дуже великий. На будь-який смак. Зі свого досвіду порадила б звернути увагу на скло кабінки. На абсолютно прозорому добре видно засохлі краплі води, що псує весь естетичний вигляд. А коли багато наворотів у панелі душа-нержавіюча сталь теж каламутніє і погано виглядає. Напримед ми собі замовили ось таку https://dorogedeshevo.com.ua/dushova/dushovi-kabini


"Не платья Веры Вонг подгоняют под себя, а себя подгоняют под платья Веры"

Неактивен

 

#3 29/06/2023 22:36:54

Bestarka
New member

Re: Душева кабіна

А аксессуары и комплектующие для душа где покупаете?

Неактивен

 

#4 30/06/2023 22:51:08

Brecket
New member

Re: Душева кабіна

А что именно вам  надо? Посмотрите в больших магазинах. Я недавно трапы для душа с сухим затвором в Розетке покупал. https://bt.rozetka.com.ua/trapy/c217880 … or=sukhoj/ Там большой выбор разнообразного оборудования для душа. Думаю, вы без труда подберете все необходимое. А если возникнут затруднения, то всегда на сайте можно посоветоваться с экспертом.

Неактивен

 

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений