Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 17/12/2019 15:01:04

Доставка піци цілодобово і безкоштовно

Зараз майже у всьому Луцьку є смачні заклади. Якщо ви бажаєте скуштувати смачну піцу, вам треба передивитись відгуки щодо певних закладів. Дуже ароматна піца сьогодні готується в піцерії MOJO. Якщо ви хочете скуштувати смачну піцу, вам треба передивитись асортимент. Є дуже багато нестандартних варіантів: з ананасами, з кукурудзою, з овочами. Якщо вам до смаку гострі піци, їх також можна замовити.
Для того, щоб зробити замовлення, варто перейти на сторінку mojo. Lutsk.ua, де у вас буде шанс вибрати щось. Якщо ви хочете до стандартних інгредієнтів додати щось – це також можливо. Ви можете придбати через сайт піцу, яку вам привезуть протягом 30 хвилин. Всі піци доставляються дуже швидко, вони великі за розміром і смачні.
Требя зазначити, що замовлення ви можете зробити за номером телефона +38(073)7376060, або іншим варіантом. У вас також є можливість замовити будь-яку піцу через софт iOS або Android. Зараз дуже багато хлопців замовляють піцу на обід. Ви також можете замовити смачну піцу на вихідні https://mojo.lutsk.ua/dostavka-pici-v-lucku-mojo-family . Якщо у вас свято або є привід відмітити якусь подію, ви можете замовити піцу. Треба сказати, що піци дуже смачні, а готують їх на професійному рівні. Всі піци дуже швидко роблять, тому вам не слід буде чекати декілька годин, поки їх підвезуть. Варто відзначити, що крім піци ви можете придбати будь який напій. Зараз будь-яка з піц на порталі дуже добре зможе підійти під колу або pepsi.

Неактивен

 

#2 21/09/2020 12:41:19

Strotten
Member

Re: Доставка піци цілодобово і безкоштовно

Служба доставки їжі від https://salad.com.ua/ об'єднує всі гастрономічні заклади в нашому місті. Ми можемо оформити доставку в одному чеці, навіть якщо ви замовили їжу з різних закладів. Зробити замовлення можна: на сайті через online-форму; за допомогою мобільного додатку Salad; за безкоштовним телефоном 0 (800) 508-110. Діє система знижок та бонусів. А ще ви можете замовити доставку безкоштовно (для замовлень від 250 грн). Також діють особливі пропозиції в День народження.

Неактивен

 

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений