Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 02/04/2024 14:21:45

Sergio1
Member

Мебельный магазин

Не подскажите хороший магазин мебели, где есть большой выбор? Хотелось бы купить всё и сразу

Неактивен

 

#2 02/04/2024 14:24:39

Sergio1
Member

Re: Мебельный магазин

Здравствуйте. Есть у меня на примете один магазин, это фирменный магазин Мебель Гербор , который продаёт мебель от производителя. У них довольно большие площади в магазине и поэтому там представлено множество различных вариантов мебели. Там есть абсолютно всё, что вам может понадобиться для квартиры. А если заказываете на сумму больше 8000 грн, то доставка бесплатная.

Неактивен

 

#3 18/04/2024 11:23:14

kotgool
Member

Re: Мебельный магазин

Моя покупка компьютерного стола в магазине https://kupistul.ua/stoly оставила положительные впечатления, поэтому моя рекомендация - интернет-магазин КупиСтул. Я выбрал стол, который идеально подходит для моего рабочего пространства, и он превзошел мои ожидания. Процесс заказа был простым, доставка была быстрой и без проблем. Сам стол отличается высоким качеством материалов и прочной конструкцией. Он удобен и функционален, идеально подходит для моих рабочих нужд. В целом, я очень доволен своей покупкой и рекомендую Kupistul всем, кто ищет качественную мебель для офиса или дома.

Неактивен

 

#4 18/04/2024 23:28:45

bovobom
Member

Re: Мебельный магазин

Шукаю у Львові магазин меблів, або по інтернету хочу щось замовити

Неактивен

 

#5 18/04/2024 23:31:00

matvey
Member

Re: Мебельный магазин

Перед тим, як дати вам посилання на магазин меблів у Львові, дам пару порад щодо вибору меблів в інтернеті: спочатку обов'язково виміряйте доступне місце у вашому приміщенні. Це допоможе уникнути ситуації, коли меблі не вписуються за розмірами. Також звертайте увагу на фотографії меблів у різних ракурсах та інтер'єрах, щоб отримати уявлення про те, як вони виглядатимуть у вашоій оселі, бо потім матимете клопіт з поверненням непідходящих меблів. А от і посилання  dim-interior.com.ua/mebli-ua/stilci на найбільший магазин меблів у Львові.

Неактивен

 

#6 10/05/2024 13:36:14

Кендал
Member

Re: Мебельный магазин

А де можна меблі для ванної кімнати подивитися, щоб не дуже дорогі та стильні.

Неактивен

 

#7 10/05/2024 13:39:52

ustin
Member

Re: Мебельный магазин

На днях я натрапила на сайт магазину "Аквародос",  чималий вибір меблів для ванної кімнати тут є. Ще й ціни приємно здивували - доступно для кожного гаманця, якщо ще на акцію потрапити - то це взагалі супер!  І ось найцікавіше - зараз у них триває весняна акція зі знижками до 30%, що є дуже вигідною пропозицією. Я вже обрала собі красиву душову кабіну та шафку під раковину, а ще замовила біде і унітаз. Так що, можливо, тобі теж варто розглянути їх пропозиції?

Неактивен

 

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений