Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 05/03/2024 14:06:54

Hard
Member

Де замовити доглядову косметику?

Привіт, дівчата! Якщо говорити про доглядову косметику, то де ви зазвичай її купуєте? Чи є у вас улюблені магазини чи онлайн-платформи, де ви завжди знаходите все, що вам потрібно? Чи можете порадити якісь кращі місця для шопінгу косметики? Цікаво послухати ваші рекомендації!

Неактивен

 

#2 05/03/2024 14:14:59

Korwor
Member

Re: Де замовити доглядову косметику?

Дівчатка, я зазвичай купую свою доглядову косметику в магазині "Ameli" https://ameli-nails.com.ua  Це великий вибір продукції для догляду за шкірою та волоссям за прийнятними цінами. Мені подобається, що тут завжди можна знайти щось цікаве для свого типу шкіри чи волосся. Крім того, персонал завжди готовий допомогти порадою та підібрати продукцію, яка підійде саме для тебе. Я задоволена якістю товару і обслуговуванням в цьому магазині. Так що раджу звернути увагу на "Ameli", якщо шукаєте надійне місце для покупки косметики.

Неактивен

 

#3 26/03/2024 16:31:58

Nairutel
Member

Re: Де замовити доглядову косметику?

А може краще до лікаря?

Неактивен

 

#4 31/03/2024 16:52:14

Re: Де замовити доглядову косметику?

Я зараз думаю міноксидил взяти, тому що волосся дуже сильно випадати стало і я розумію, що з цим треба щось робити. Дивлюся, почому міноксидил для волосся https://minoxidilia.com.ua/ взагалі стоїть і мені здається, що треба брати.

Неактивен

 

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений