Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 05/02/2024 18:30:49

sivachenko
Member

Гелі для нарощування нігтів

Гелі для нарощування нігтів використовуються в моделюванні та дизайні для зміцнення натуральних нігтьових пластин, роблять їх міцнішими та захищають від природних подразників. Манікюр, використовуючи гель, виходить стійким, міцним та презентабельним, при умові дотримання відповідної технології.

Гель для нарощування – це косметичний продукт із природним полімером та фарбувальними пігментами, має тягучу структуру та застигає під ультрафіолетом, нагадуючи натуральний ніготь. Вибір гелю залежить від досвіду, бажаного результату, якості складу та доступності.

Класичний гель лак має три види: однофазний (універсальний для новачків), двофазний (з базою та кольоровою основою) та трифазний (з базою, гелем для моделювання та топом). Моделюючий гель, також поділений на камуфляжний (самовирівнюється, надає форму та колір) та будівельний (універсальний для створення форми та ремонту).

При виборі гелю для нарощування важливо враховувати досвід, бажаний результат та якість складу. Інтернет-магазин Nail Club Kasya https://kasya.dp.ua/ua/g16693517-geli-d … schivaniya пропонує різноманіття гелів від відомих брендів, забезпечуючи високу якість та відповідність міжнародним стандартам.

Неактивен

 

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений